Over IMPACT-UP
Lees meer

Brabant Impact Class: we komen graag in gesprek!

Als ondernemer wilt en moet u steeds meer rekening houden met de effecten van uw bedrijf op mens en milieu. Misschien heeft u maatschappelijke positieve impact al onderdeel gemaakt van de bedrijfsstrategie, of bent u vooral in de praktijk meters aan het maken.

In 2024 is de kenniscoalitie IMPACT-UP opgericht. Provincie Noord-Brabant en kennisinstellingen zoals Tilburg University, Breda University of Applied Sciences, Fontys, HAS Green Academy en Avans Hogeschool slaan de handen ineen om méér te betekenen voor ondernemers in Brabant die impact willen maken.

Wij komen graag met u in gesprek! We zijn benieuwd naar de keuzes die u hebt gemaakt of wilt gaan maken om de impact van uw bedrijf te vergroten. Welke uitdagingen brengt dit met zich mee? En waar kunt u wel wat ondersteuning bij gebruiken? Bijvoorbeeld door wegwijs te worden in provinciaal beleid, meer kennis te verkrijgen over bijoorbeeld financieringsstromen of businessmodellen, of extra denk- en doekracht door studenten aan uw vragen te koppelen.

Waarom deelnemen?

  • Uw inzichten helpen ons onderwijs en onderzoek beter af te stemmen op de behoeften van ondernemers zoals u.
  • U krijgt de kans om samen te werken met studenten en organisaties, wat nieuwe perspectieven en ideeën kan opleveren voor uw bedrijf.
  • Uw input kan bijdragen aan het verbeteren van provinciaal beleid en regels, zodat de provincie u nog beter kan ondersteunen met financiering en regelgeving.

De komende weken zal bureau Conclusr telefonische interviews afnemen. wilt u meedoen aan het onderzoek laat dan hieronder uw gegevens achter, dan zetten we u op de bellijst.

Ik doe graag mee met het onderzoek

Naam(Vereist)
Organisatie gegevens(Vereist)
Heb je nog vragen of wensen die je ons wilt meegeven, laat het weten!

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project, neem dan gerust contact op met:

Jan-Peter van der Toren

Projectlead Brabant Impact Class
j.p.vdntoren@tilburguniversity.edu

Jonas Brouwer

Assistent Projectlead Brabant Impact Class
j.j.h.m.brouwer@tilburguniversity.edu